Belysning

BELYSNING

Lokal kjennskap og rask respons

Riktig belysning skaper en hyggelig atmosfære

Belysning er et omfattende fagområde som vekker stor interesse og engasjement. Storo Elektro kan vise til mange fornøyde kunder i Oslo som vi har hjulpet med belysningsvalg. En riktig belysningsopplevelse fremhever husets interiør på en god og harmonisk måte. Vi er gjerne behjelpelige med å tenke ut hvor lyspunktene bør plasseres og finne smarte løsninger innenfor lysstyring.

Installering og montering av belysning i Oslo

Vi monterer downlights, spotter, spottbelysning for innfelling til dimmere og taklamper, som forenkler livet i hjemmet og øker bruksområdet. Det å kunne heve og dempe lysstyrken er ofte en forutsetning for å kunne trives i et rom og jobbe effektivt. Vi har lang erfaring med belysing og hjelper deg gjerne med montering.

Autorisert elektriker i Oslo 

Det er viktig at du får en godkjent elektroentreprenør til å gjøre jobben for deg. Som autorisert elektroinstallatører er Storo Elektro en trygg samarbeidspartner når belysning skal installeres.

Skal du montere downlight, lamper, dimmere eller generelle belysning og trenger en kvalitetsbevisst elektriker i Oslo, er du velkommen til å kontakte oss.

Ta kontakt med oss for hjelp i dag 

 

NELFO KVALITETSMERKET

Elinstallatørmerket

DIN TRYGGHET FOR GOD FAGLIG KOMPETANSE

HAR DU LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

VI SØKER ALLTID ETTER DYKTIGE ELEKTRIKERE SOM ØNSKER Å JOBBE HOS OSS.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG PRAT!