Baderom
 

Lokal kjennskap og rask respons

Pusse opp eller bygge nytt baderom?

Om du planlegger å renovere badet, må du være oppmerksom på hva du har lov til å gjøre selv og hva som krever at du kontakter en profesjonell håndverker. Elektrisitet og vann er en farlig kombinasjon. Det er derfor viktig at alle elektroinstallasjoner på badet gjøres i henhold til forskriftene. 

Elektrisk installasjon på baderom

Baderommet er delt i ulike soner og det stilles ulike krav til plassering av elektrisk utstyr i de forskjellige sonene. Vi i Storo Elektro kan gi deg gode råd når du planlegger rehabilitering av badet, enten det gjelder belysning eller varme. Involverer du oss tidlig i prosessen, kan vi hjelpe deg til se løsninger du muligens ikke hadde tenkt på selv. Gode og riktige løsninger kan være essensielt for at baderommet skal kunne utnytte sitt fulle potensiale.

Baderom

Installasjon av varmekabler til baderom

På badet er gulvvarme det foretrukne valget. Varmekabler gir en jevn varme og ligger tett oppunder gulvet. Dette gjør at man kan heve og senke temperaturen raskt på badet. For å spare strøm kan varmekabler med termostater programmeres til dag og nattsenking.

Som autorisert installatør har vi lang erfaring med å installerer varmekabler til kunder i Oslo og omegn. For at det ikke skal være fare for brann og støt, er det avgjørende at anlegget blir riktig og faglig installert. Feil installasjon kan medføre store ekstrakostnader.

Storo Elektro er en godkjent elektroentreprenør som garanterer ditt baderom kvalitetsløsninger til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt med oss for hjelp i dag 

Varme
 

NELFO KVALITETSMERKET

Elinstallatørmerket

DIN TRYGGHET FOR GOD FAGLIG KOMPETANSE

HAR DU LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

VI SØKER ALLTID ETTER DYKTIGE ELEKTRIKERE SOM ØNSKER Å JOBBE HOS OSS.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG PRAT!